top of page

Eiken Gebouwen

Carport

De carports worden uitgevoerd zoals ze al eeuwen in Engeland worden geplaatst; in authentieke, robuuste engelse eik. Het geheel kan volledig naar uw wensen en behoeften worden ontworpen en uitgevoerd. Waar vroeger de werktuigen stonden, blinkt nu uw auto en dit in ideale omstandigheden. Hout is warmer dan steen en condenseert niet. Onze ontwerpen zijn tijdloos, klaar om de tijd te trotseren.

 

Rasenberg bouwt op een traditionele en nostalgische wijze, met volledige pen- en gatverbindingen en peg verankering. Daar waar de palen vrij naar beneden komen, wordt een arduinen (blauwsteen) sokkel voorzien met een in facet gezaagde bovenkant. Dakbedekking naar keuze in riet of leien of met plat dak.

Laat u informeren wat de oplossing voor u kan zijn en laat uw droom werkelijkheid worden.

Offerte nodig?

Poolhouse

Wij ontwerpen en realiseren poolhouses geheel volgens de wensen van onze klant; van klein tot majestueus uitgevoerd met de meest hoogstaande materialen in samenspraak met uw stijl en smaak.

Het poolhouse wordt volledig in ons eigen atelier ontworpen en gerealiseerd en wordt als maatwerk aangeboden.

Onze ambachtelijke bijgebouwen worden op een traditionele en nostalgische wijze uitgevoerd met pen- en gatverbindingen en peg verankering. Daar waar de palen vrij naar beneden komen, wordt een arduinen (blauwsteen) sokkel voorzien met een in facet gezaagde bovenkant. Dakbedekking in riet of in leien, naar gelang de wens van onze klant.

Poolhouse
Paardenstallen

Paardenstallen

Een eikenhouten paardenstal biedt een gezonde leefomgeving voor uw dier. Hout is warmer dan steen en is een duurzaam materiaal, waarbij geen condensvorming optreedt.

Het ontwerp wordt volledig op maat gemaakt en uitgevoerd.

Theehuis etc
Spanten

Theehuis, Prieel en Tuinpaviljoen

De typisch Engelse theehuisjes, standaard afgewerkt met een rieten dak, behoren ook tot ons gamma. Ze worden afgewerkt met dubbel glas en geïsoleerde vloer. Een koperen nok vormt de kroon op het geheel.

Spanten

Voor de binnenafwerking zijn diverse ontwerpen van spanten beschikbaar, afhankelijk van de draagconstructie van het dak. Er kan worden gekozen voor spanten in oude of bewerkte eik.

Onze ervaren schrijnwerkers vervaardigen de spanten op maat in ons eigen atelier, met een ambachtelijke en traditionele afwerking, met pen en gat verbindingen en peg verankering. Onze meester schrijnwerker draagt zorg voor een perfecte eindafwerking ter plaatse.

Door te kiezen voor verschillende materialen, kan een perfect en levendig effect worden gecreëerd.
Veelvuldig werd er al gekozen voor bewerkte spanten in eik of geschaafd en geschilderd hout.

bottom of page