top of page

Renovaties

Aanpak en Realisatie

Rasenberg is een gerenommeerde bouwonderneming, gespecialiseerd in exclusieve renovatieprojecten. Vanaf de ontwerpfase tot en met de eindrealisatie worden de projecten in ons beheer aangenomen en uitgevoerd. Objecten worden hierbij aan een heuse metamorfose onderworpen. Accurate opvolging van de werf gebeurt door een van onze ervaren werfleiders. Hij staat garant voor een gedegen samenwerking met onze toeleveranciers en onderaannemers en fungeert als uw aanspreekpunt opdat uw zorgen volledig door hem uit handen worden genomen en uw wensen worden gerespecteerd. Een gedegen en adequate aanpak van een renovatieproject vraagt om een accuraat en professioneel projectmanagement.

 

De ligging en indeling van het bestaande pand dienen nauwkeurig bekeken te worden alvorens men begint met de ontwerpfase. In een persoonlijk gesprek nemen wij de tijd om te luisteren naar de specifieke wens en behoefte van onze klant ten aanzien van de leefbaarheid in en om de woning. Indien vereist, assisteren wij bij de zoektocht naar de klik met de juiste architect voor de bouwkundige plannen Op basis hiervan wordt offerte uitgebracht voor de uitvoering van het totaalproject. Na akkoordbevinding completeren wij de benodigde documenten voor vergunningsaanvragen en aannemingscontracten. Onze werfleider staat in voor het toezicht op de werf inclusief adequate opvolging en correcte uitvoering van gemaakte afspraken rondom de uit te voeren werken. Hij zorgt tevens voor optimale communicatie en dienstverlening richting onze klant en/of toeleveranciers en onderaannemers.

Offerte nodig?

Ontwerp

De kunst van het (ver)bouwen schuilt in een gedegen ontwerp en voorbereiding. In een goed uitgewerkt ontwerp schuilt de meerwaarde van het eindresultaat. De wens van de klant aanvoelen tijdens een persoonlijk gesprek is een essentiële vereiste om een droom optimaal te kunnen verwezenlijken. Daarnaast bieden wij onze opgedane kennis en ervaring aan bij de realisatie van het project.

Ontwerp
bottom of page