top of page

Over Rasenberg

Over

Kees Rasenberg begon zijn carrière als rietdekker in het bedrijf van zijn vader. De liefde voor het ambacht is gebleven, maar inmiddels is hij zaakvoerder van een gerenommeerde onderneming met een stevige basis aan kwaliteitsbewuste operationele structuur.


De firma Rasenberg, gevestigd in Brasschaat en opgericht in 1978, beschikt over een ervaren en gemotiveerd team van gespecialiseerde vaklieden, waaronder werfleiders, schrijnwerkers en meester rietdekkers. Daarnaast doet de onderneming een beroep op vaste onderaannemers.

Rasenberg heeft zich gespecialiseerd in de uitvoering van exclusieve renovatieprojecten. Vanaf de ontwerpfase tot en met de eindrealisatie worden projecten aangenomen en uitgevoerd. Objecten worden hierbij in eigen beheer aan een heuse metamorfose onderworpen. Renovaties worden in opdracht van de klant uitgevoerd of panden worden direct door Rasenberg aangekocht en volledig gerenoveerd voor de verkoop.

Rasenberg deed een eerste vastgoedinvestering in 2002 en heeft sindsdien succesvol haar portefeuille vastgoed uitgebreid met een diversiteit aan villa’s en kantoren.

Tot de gekende ambachtelijke specialiteiten behoren het ontwerpen en plaatsen van traditionele eiken bijgebouwen, tuinpaviljoens, carports, poolhouses en theehuisjes, alsmede het plaatsen van rieten daken en het onderhoud hiervan.

Onze kantoren zijn gevestigd in het Business Center Brasschaat, gelegen Bredabaan 859, een kantoorvilla in eigendom welke volledig werd gerenoveerd door Rasenberg.

De werkplaats voor ambachtelijke houtbewerking en opslagloods bevinden zich in Loenhout.

Filosofie

Filosofie

Tijdens de uitvoering van ons vak streven we begrippen als service en kwaliteit, duurzaamheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid na. De wens van onze klant staat te allen tijde centraal.
We streven ernaar dat onze creaties op een natuurlijke manier deel uitmaken van de leefomgeving, zonder pretentie maar met klasse, sfeer en persoonlijkheid.


Voor wie kwaliteit, exclusiviteit en betrouwbaarheid voorop stelt, is Rasenberg de ideale bouwpartner.
We zijn graag bereid tot een vrijblijvend gesprek omtrent uw wensen en ideeën.

Referenties

Referenties

RENOVATIE WONING INCL RIETEN DAK

8 jaar geleden werd ik trotse eigenaar van een oude woning. In overleg met Kees Rasenberg werd mijn aankoop getransformeerd tot mijn droomhuis. Het rieten dak, geplaatst door Rasenberg, is inmiddels jaarlijks onderhouden en behandeld tegen algen en mossengroei en ziet er prachtig uit.

—  Referentie Brasschaat

bottom of page